Wellnessophold og kurophold: Sverige

Kurophold Sverige. Onlinebooking af de bedste kurophold og wellness ophold i Sverige.

Ystad Saltsjöbad – Sverige. Kurophold

Onlinebooking – Ystad Saltsjöbad – “Fremragende 8,7 ud af 10”

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad ligger direkte ud til Østersøen. Dette elegante hotel tilbyder indkvartering i Newport-stil, spa/wellness-center og gratis privat parkering. Centrum af Ystad ligger 5 minutters kørsel derfra.

Gratis adgang til spa, som omfatter et spabad og 2 saunaer. Det er muligt at reservere behandlinger samt timer i aerobic, yoga, qigong og tai chi. De aktive gæster kan benytte Saltsjöbads tennisbaner, 2 swimmingpools, fitnesscenter eller tage en løbetur langs stranden.

1 time fra Øresundsbroen:

Varbergs Kusthotell – Sverige. Kurophold

Onlinebooking – Varbergs Kusthotell – “Meget godt 8 ud af 10”

Varbergs Kusthotell

Dette hotel ligger ved vandet, 3 km fra Varberg. Der er sofistikeret indkvarteringer og privat luksusspa, som gæsterne kan reservere. Gæsterne tilbydes endvidere gratis WiFi, adgang til fitnesscentret og gratis privat parkering.

Mod tillægsgebyr kan gæsterne på Varbergs Kusthotell forkæle sig selv med adgang til spaen samt skønheds- og massagebehandlinger. Spa-faciliteterne omfatter pools, saunaer og dampbade.

1 time og 40 min fra Helsingør – Helsingborg færge:

Falkenberg Strandbad – Sverige. Kurophold

Onlinebooking – Falkenberg Strandbad – “Meget godt 8,4 ud af 10”

Falkenberg Strandbad

Dette elegante hotel ligger på den lange sandstrand ved Skrea, blot 2 km fra centrum af Falkenberg. Der er restaurant med havudsigt og elegant lobbybar samt populær luksusspa med mulighed for behandlinger.

Gæsterne på Strandbaden Falkenberg har gratis adgang til udvalgte faciliteter i svømmecentret Klitterbadet.

1 time og 20 min fra Helsingør – Helsingborg færgen:

Torekov Hotell – Sverige. Kurophold

Onlinebooking – Torekov Hotell – “Fremragende 8,6 ud af 10”

torekov

Dette hotel med spa og restaurant ligger i den populære badeby Torekov. Gæsterne kan leje cykler, benytte de indendørs og udendørs swimmingpools eller slappe af i saunaen og det japanske badekar.

Der er souvenirbutik, solterrasse og fitnesscenter på Torekov Hotell, og der serveres desuden en daglig morgenmad, mens restauranten byder på à la carte- og buffetretter om aftenen.

1 time  fra Helsingør – Helsingborg færgen.